14 Eylül 2010 Salı

Biribizi Duysun!

KPSS'den yüksek puan alanlardan 5000 kişinin oluşturduğu kararlı bir grup 'Biribiziduysun', parçası olmaktan gurur duyduğum. KPSS kopya skandalından sonra ahlayıp vahlamaktansa araştırmayı, kararlılığı , protestoyu gidiş yolu olarak gören belki de şu an Türkiye'deki en enerji dolu grup. Neden mi,enerjileri haksızlığa karşı duydukları öfkeden kaynaklanıyor, bazıları aylarca bazıları yıllarca odalarında hapsolup ders çalışan bu arkadaşlarımız, kopya skandalıyla KPSS'nin yenilenmesi durumunun artı ve eksilerini tartışıyorlar.

İstanbul'da, Samsun'da, Hatay'da ,İzmir'de protesto yapanlar onlar, Başbakan'a seçim gününde elden mektup ulaştıran, OSYM'ye ,YOK'e binlerce mektup ve fax yollayan yine onlar. O kadar çok mail ve fax yolladılar ki kurumlara , fikirlerini bile değiştirdirler bu kurumların.  Eğer KPSS skandalında suçluların elenmesi ,puanların yeniden hesaplanması söz konusu olursa benim de dahil olduğum bu grup sayesinde olacaktır.
Kendilerine şu an facebooktan ulaşmanız mümkün değil, çünkü artık grup ekibini oluşturup sayfayı dışarı kapadı, çünkü bu yolda dışardan bir müdahale istemiyorlar artık. Başarsalar da başarmasalar da yaptıkları iş için kutluyorum onları. Ülkemde böyle zeki, böylesine teşkilatlı ve kararlı gençlerle omuz omuza vermekten gurur duyuyorum. Bu birliğin iyi zmanlarda da devam etmesi dileğiyle...

website:http://www.biribiziduysun.tk/

4 yorum:

  1. aman da kimler gelmişşşşşşşş :)

    YanıtlaSil
  2. ebruliiiiii:) merhaba, inşallah bir daha gitmicem:))

    YanıtlaSil
  3. Ay çok özledimmm,gitme yaa :)

    YanıtlaSil
  4. ben bu yazıyı okuyunca size teşekkür edesim geldi.. grup adminlerinden taner :)

    YanıtlaSil